Vinkel-, længe-, gårdhave eller kvadratisk hus

Mulighederne er mange - men det er jeres individuelle hjem...

Husets form

- det er jeres smag, der afgør den rigtige løsning for jer!

Hos Milton Huse har vi som udgangspunkt listet fire husformer, men der er mange flere muligheder - det er også derfor, at vi kalder vores huse personlige huse.

De fire primære husformer hos Milton Huse er gårdhavehuse, længehuse, vinkelhuse og kvadrathuse - men herudover bygger vi også mange andre husformer, såsom forskudte vinkelhuse og ikke mindst forskudte længehuse. 

Alle husformer fås med fire forskellige tagtyper. Dvs. valmtag, sadeltag med opmurede gavle, fladt tag eller ensidig taghældning. Læs meget mere om de forskellige tagtyper her.

I nedenstående har vi kort listet nogle fordele ved udvalgte husformer. Kan I ikke finde den husform, der passer til lige netop jer, er I velkomne til at kontakte os på info@miltonhuse.dk eller give os et kald på 75 62 43 00 for gode råd og vejledning.

Alternativt kan I også finde inspiration til den husform, der passer jer ude i vores udstillingshuse fordelt rundt i hele landet. De har åbent hver søndag - og I kan finde dem alle sammen her - klik og se udstillingshuse her

Gårdhavehuset:

Gårdhuset er i branchen også kendt som H-huset, der med sin praktiske opdeling af børne- og forældreafdeling i hver længe og husets køkken/alrum som husets hjerte, er en af de mest solgte husformer hos Milton Huse.

Denne husform er særlig velegnet til de mere kvadratiske byggegrunde, hvor I har mulighed for mere privatliv på husets terrasse mellem husets to længer i ly for vinden. Her kan alternativt etableres en overdækket terrasse eller et unikt gårdmiljø. Mulighederne er mange - løsningen er jeres helt egen. 

I kan finde forskellige muligheder for gårhavehuse her, som eventuelt kan danne grundlag for stregerne til jeres planløsning på jeres personlige hjem. 

Længehuset:

Længehuset er blandt favoritterne hos mange børnefamilier. Det er et økonomisk hus, hvor I får mange kvadratmeter for pengene.

Her er rigtig mange muligheder for at lege med planløsningen, flytte rundt på rummene og virkelig tilpasse huset til jeres behov og ønsker uden for meget spildplads. Det er også derfor denne husform er en af de mest funktionelle.

Længehuset giver dig mulighed for en lækker overdækket terrasse i forlængelse af huset eller alternativt en god bred terrasse på siden af huset med adgang fra både husets køkken/alrum og stue. 

Længehuset passer på de fleste byggegrunde, men er en særlig god løsning til de mere smalle byggegrunde.

I kan finde forskellige muligheder på planløsninger her, der potentielt kan danne udgangspunkt for jeres fremtidige personlige hus. I sætter selv stregerne, men nogle gange er det godt med inspiration til at komme igang.

Vinkelhuset:

Vinkelhuset er blandt danskernes favoritter med de funktionelle indretningsmuligheder og ikke mindst den økonomiske løsning, der ofte er i forbindelse med valget af et vinkelhus. 

Huset skaber en naturlig opdeling af børne- og forældreafdelingen med soveværelse og opholdsstue placeret i vinklen. Dermed skabes også muligheden for at kunne tilgå terrassen fra både køkken/alrum og stue.

Vinklen give også en god mulighed for at lave en overdækket terrasse i forbindelse med vinklen, der er særlig prisværdig de sene sommeraftener. Se mange flere forskellige muligheder for vinkelhuse her.

Vinkelhuset egner sig til de fleste udformninger af byggegrunde. 

Der er som tidligere skrevet mange flere muligheder end de ovennævnte og det gælder for jer om at finde den løsning, der passer til jerespersonlige ønsker og behov. En god måde at starte på,er at tage ud og besøge nogle af vores mange udstillingshuse og mærke efter hvilken løsning, der passer til jer. Vores udstillingshuse har åbent hver søndag og I kan finde et eller flere huse i nærheden af jer her.

Tøv ikke med at tage fat i os – Vi kan hjælpe jer på vej til at vurdere præcist hvilken husform, der kan være den rigtige for jer, og ikke mindst hvilke overvejelser I skal gøre i forbindelse med valget af husform. Byggegrunden kan også spille en store rolle i dette valg.

Kontakt os på info@miltonhuse.dk eller ring til os på 75 62 43 00 - vi er klar til at hjælpe jer videre.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Gå på opdagelse i Miltons inspirationshuse

Kig forbi et af inspirationshusene, som har åbent hver søndag i hele landet. Her kan du få masser af inspiration til dit kommende nye hjem. Mulighederne er uendelig mange - det er dine ønsker og behov, der er afgørende.

 

Se inspirationshuse

Trustpilot