Milton Huse Ringsted

Byggefirma på Sjælland

Milton Huse i Ringsted er dit lokale byggefirma på Sjælland, hvor vi også har en afdeling i Herlev. For os er det vigtigt at være tæt på nybyggerne, og at vi kender til det område, hvor der bygges. Derfor er vi lokalt til stede i hele landet, og det gælder selvfølgelig også på Sjælland.

På adressen i Ringsted sidder dygtige og kompetente byggerådgivere klar til at vejlede dig og din familie i valg og muligheder omkring dit nybyggeri på Sjælland.

Kontoret i Ringsted er centralt beliggende og ligger blot 15 minutters gang fra stationen eller 2 minutters kørsel fra motorvejsafkørsel Ringsted Nord.

Kontakt dit lokale byggefirma i Ringsted

Har du spørgsmål eller overvejelser omkring nybyg på Sjælland? Kontakt os via formularen nedenfor for et uforpligtende byggerådgivningsmøde i Ringsted, hvor du kan få kompetent og professionel byggerådgivning af lokale byggerådgivere.

Kontakt Milton Huse

Du er altid velkommen. Send din besked og se frem til et svar retur. Skriver du dit telefon-nr. i kommentarfeltet, ringer vi dig naturligvis gerne op.

Få hjælp til valg af byggegrund

Drømmer du om at bygge nyt hus på Sjælland, og har du endnu ingen byggegrund, kan Milton Huse også vejlede dig i, hvilke grunde der vil være optimale for det hus der imødekommer dine og familiens ønsker, behov og økonomi.

Af populære områder og byer på Sjælland findes der bl.a. Næstved, der er beliggende tæt på motorvej, har gode skoler og med Næstved Storcenter, hvor du shoppe i et stort antal forskellige butikker.

Af andre populære områder/byer for nybyggere ligger også Slagelse,  og Holbæk, Derudover er grundene i og omkring Ringsted kommune også populære, da du her befinder dig tæt på det meste. Samtidig ligger Ringsted blot 22 minutters kørsel fra København med Den nye bane.

Se vores udvalg af byggegrunde til salg her, og få rådgivning på kontoret i Ringsted omkring valg af byggegrund.

NYT magasin: Ét hjem/ By Milton, #3

Drømmer du om at give børnene det bedste afsæt for en god opvækst? Søger du mere viden om nybyg, før du tager det første spadestik? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bliv inspireret af Charlotte og Fredrik, vindere af TV-programmet "Nybyggerne", få Louisa Lorangs opskrift på sund hverdagsmad med børn og høst nyttig viden, når Miltons fagfolk giver svar på vigtige spørgsmål om nybyg. Bestil det nye magasin #3 - det er gratis.

 

Bestil dit gratis eksemplar her

Få inspiration til nybyggeri på Sjælland

Vil du gerne lave lidt research omkring nybyggeri på Sjælland inden dit møde med en byggerådgiver, kan du søge inspiration her på hjemmesiden, hvor du bl.a. kan se, hvilke hustyper, planløsninger og materialevalg du som nybygger bl.a. kan vælge imellem hos Milton Huse.

Og husk, plantegningerne er kun et udgangspunkt for dialog omkring, hvordan dit drømmehus skal se ud. Vi bygger lige det hus, du går og drømmer om.

Der er også masser af inspiration at hente ved at besøge et eller flere inspirationshuse på Sjælland. Her inviterer Milton huse dig og din familie indenfor for at se, opleve og mærke de forskellige indretningsmuligheder og materialer i et nybygget hus.

Hos Milton Huse bygger vi ikke to huse, der er ens. Den inspiration, du finder her på hjemmesiden og i inspirationshusene skal ses som et udgangspunkt for den dialog, du og din familie skal have med den lokale byggerådgiver.

Milton Huses byggerådgiver vil altid tage udgangspunkt i dine personlige ønsker, behov og drømme for et nybygget hus. Vi glæder os til at byde dig inden for i showroomet i Ringsted.

Showroom Ringsted

Nørregade 45 A, st. th.
4100 Ringsted

tlf: 75 62 43 00

Trustpilot